Перевезення сейфів та банкоматів у Львові - УРА! Переїзд

Для транспортування цього специфічного вантажу використовується спеціальне такелажне обладнання, а технологія залежить від виду сейфу і його параметрів.
Створено: 22 Березня 2023
Оновлено: 10 Квітня 2023
Дізнатись ціни
Замовити переїзд

Перевезення сейфа та банкомата

перевезення сейфуПереїзд – справа важка, особливо якщо мова йде про перевезення цінних речей.

Якщо попит на перевезення банкоматів виник нещодавно, то послуги з транспортування сейфів користуються популярністю вже не одне сторіччя. Сейф – це металева шафа, розроблена для зберігання цінних речей та грошей, і враховуючи її функціональне призначення, має специфічну конструкцію. Наприклад, товщина стінок деяких моделей досягає 10 мм, а вага перевищує 200 кг. Перевезти таку шафу нелегко, особливо, якщо вона має нестандартні розміри чи форму.

Особливості перевезення сейфа у Львові

Для транспортування цього специфічного вантажу використовується спеціальне такелажне обладнання, а технологія залежить від виду сейфу і його параметрів.

Звичайно перевезення «приватного» сейфу вагою 200 кг буде відрізнятися від транспортування офісного, вага якого може досягати 600 кг. А для мувінгу банківських депозитних сейфів, які радше схожі на величезні металеві шафи, взагалі неможливе без використання спеціального навантажувально-розвантажувального обладнання. Додаткові труднощі також виникають при необхідності їх підйому чи спуску сходами. Не кожен вантажний ліфт витримає такого «пасажира».

Те ж саме можна сказати і про перевезення банкоматів, які по важкості наврядчи поступаються сейфам.

Будь-що неможливе стає можливим, коли до роботи беруться професіонали.

Команда компанії «УРА! Переїзд» - це досвідчені вантажники і такелажники, електрики і столяри, які виконують роботи по перевезенню сейфів, банкоматів та іншого негабаритного вантажу. Адже для якісного перевезення слід користатися комплексними послугами, просто викликати вантажників та найняти машину буде не достатньо.

Чому аби перевезти сейф або банкомат слід залучати тільки спеціалістів, які мають досвід у цій справі? Тому що незважаючи на свої загрозливі розміри та вражаючу вагу, і сейф, і банкомат – дуже тендітна річ, яка вимагає акуратного поводження. Якщо зовні пошкодити таку «машину» майже неможливо, то вивести з ладу внутрішні механізми дуже просто. Особливо це стосується банкоматів, електронні системи яких дуже вразливі до механічних пошкоджень.

Але у нас є все для проведення безпечного, швидкого перевезення, від сучасного пакувального матеріалу та такелажних ременів до спеціальних візків та вантажівок з гідропідйомниками. Послуги нашої компанії - це комплексний підхід до виконання завданя, чого Ви не знайдете більше ніде у Львові.

Цікавить інше запитання?
Знайдіть відповіть серед інших питань, або спитайте особисто.
Послуги перевезення вантажу у Львові від УРА! Переїзд

Цей сайт використовує файли cookies. Використовуючи наш сайт, ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності